Construction Challenge Amsterdam

Construction Challenge Amsterdam; ga de uitdaging en het avontuur aan in een wereld van metaal en constructie! Welk team bouwt het beste voertuig of vaartuig en wint de Construction Challenge Amsterdam?

 

Construction Challenge Amsterdam 1Construction Challenge Amsterdam 2Construction Challenge Amsterdam 3

 

Construction Challenge Amsterdam

Wat is er leuker dan in teamverband werken aan opdrachten die alles vergen van je creativiteit, technisch vermogen en probleemoplossend inzicht? Tijdens de Construction Challenge kan je je lekker uitleven, werken met je handen en samenwerken met elkaar. Met beperkte middelen gaan jullie een zo goed mogelijk voertuig of vaartuig bouwen. Tussendoor dienen er ook nog individuele opdrachten gedaan te worden. De bouwwerken worden aan een test onderworpen zodat duidelijk wordt welk team zich de Construction kampioen mag noemen. De winnaar gaat natuurlijk naar huis met een unieke bokaal!

 

Teambuilding en competitie, daar draait het om……

 

Construction Challenge Amsterdam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Construction Challenge Amsterdam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Amsterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

 

 

Amsterdamofferte bedrijfsuitje amsterdam