Url:
Amsterdam Bier Experience - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Amsterdam Bier Experience

Amsterdam Bier Experience; een ontspannen uitje in Amsterdam. U begint de dag met een bezoek aan de Heineken Experience. Daarna is er een bierproeverij waarin u de lekkerste bieren drinkt.

Als afsluiting wordt er onderling een strijd afgelegd in de Pubquiz. Welke collega weet de meeste vragen goed te beantwoorden? Amsterdam Bier Experience staat garant voor een gezellige ontspannen sfeer tussen u en uw collega’s.

Bezoek aan de Heineken Experience

In de voormalige Heineken brouwerij kunt u nu de Heineken Experience beleven. In het museum begint het avontuur met een rondleiding, waar u alles leert over de geschiedenis van het bedrijf en over het brouwproces. Ook kunt u genieten van interactieve exposities en twee glazen Heineken in het café.

Pubquiz

Ready to Battle? De Pubquiz is een hilarische quiz waarbij plezier, gezelligheid en hilariteit de boventoon voert. De pubquiz heeft alles te maken met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. De quiz heeft dan ook niet te maken met het IQ. Diverse onderwerpen komen er tijdens de pubquiz voorbij, zoals algemene kennis, geografie, sport, muziek, fotoronde en televisie. De vragenrondes worden afgewisseld met de snelle tussenrondes “waar of niet waar” en “ petje op, petje af”.

Bierproeverij

Bierspecialisten zullen u alles vertellen over bier tijdens de bierproeverij in Amsterdam. Alles wat u maar wilt weten over bier zal besproken worden tijdens de bierproeverij: het brouwproces, de geschiedenis, de verschillende soorten enz. Uiteraard zult u ook verschillende bieren proeven in kleine hoeveelheden onder het genot van een klein hapje.

Amsterdam Bier Experience combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Amsterdam Bier Experience’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Amsterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu