Url:
Amsterdam Express - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Amsterdam Express

Amsterdam Express; een unieke ontdekkingstocht door hartje centrum!

Race tegen uw collega’s tijdens de Tuk Tuk rally, maak de lekkerste cocktails tijdens de workshops cocktail shaken en breng een ijskoud bezoekje aan de ICEbar in Amsterdam! Desgewenst verzorgen wij ook graag uw lunch/borrel of diner tijdens dit programma.

Workshop cocktail shaken

Na deze bloedstollende rally gaat u een lekker drankje voor uzelf maken. Verse, kleurrijke ingrediënten, ijs en cocktailshakers staan het volgende uur op de planning. De eerste cocktail is gemaakt. Vergelijk uw kunstwerk met die van uw collega’s en drink hem vooral ook op. Nadat ook de tweede cocktail is geshaked, gaan jullie door naar het volgende spannende onderdeel.

Bezoek aan de ICEbar

U krijgt een dikke warme jas aangereikt en betreedt daarna de ICEbar. Binnen in de bar waar het -10 graden is, kunt u twee drankjes halen in een glas van ijs. Verder kunt u kijken naar een spannende 3D animatiefilm van 10 minuten. Door middel van een polariserende bril, speciale kleding, windturbines en natuurlijk de ijskoude temperatuur maak je een ride over fantasie ijslandschap.

Amsterdam Express combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Amsterdam Express’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Amsterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu