Url:
Amsterdam Glamour Experience - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Amsterdam Glamour Experience

Amsterdam Glamour Experience; het origineelste uitje in Amsterdam! U maakt een heerlijk lunch rondvaart over de historische grachten van Amsterdam en krijgt een unieke rondleiding door het diamantmuseum. Een heerlijk glas champagne mag dan natuurlijk niet ontbreken! We sluiten de dag af met het spel ranking your colleagues. Desgewenst verzorgen wij graag nog een borrel of diner voor u.

Rondvaart inclusief lunch

Een rondvaart door Amsterdam is een unieke manier om de stad goed te leren kennen. Tijdens de rondvaart vaart u langs de mooiste en bekendste plekken van Amsterdam. Het zal u tijdens de rondvaart aan niks ontkomen, u kunt genieten van het uitzicht en het heerlijke eten en drinken.

Rondleiding Gassan Diamonds incl. glas champagne

Gassan Diamonds is één van de bekendste juweliers en Nederlandse diamanthandelaars in Amsterdam. Tijdens de rondleiding bij Gassan Diamonds kunt u uw ogen de kost geven aan schitterende sieraden en diverse voorwerpen. Na de rondleiding kunt u nog even heerlijk nagenieten met een glas champagne.

Ranking your colleagues

Ranking your colleagues is afgeleid van het bekende TV programma Ranking the Stars. U en uw collega’s zijn vandaag de ‘stars’. Hoe goed kent u elkaar eigenlijk? Er worden stellingen voorgelegd en u zult elkaar gaan rangschikken. ‘Wie is het meest sportief?’, ‘Wie was de grootste etter op school?’ en ‘wie komt het vaakst te laat?’ U komt een hoop te weten over uw collega’s en andersom. Zijn alle vooroordelen waar, of heeft u een totaal verkeerd beeld van uw collega’s? Dit spelprogramma zorgt gegarandeerd voor een erg gezellige afsluiting!

Amsterdam Glamour Experience combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Amsterdam Glamour Experience’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Amsterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu