Url:
Bedrijfsuitjes organiseren bij Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes Amsterdam

Een uniek leuk bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren? Organisatiebureau Het EvenementenTeam organiseert voor u de beste bedrijfsuitjes, workshops en comedyshows. Er zijn ontelbare evenementenbureau’s de uitjes in Amsterdam organiseren, maar er zijn er maar evenementenbureau’s die genoeg kennis hebben, rekening houden met de wensen van het bedrijf en de kwaliteit bewaken. Een bedrijfsuitje in Amsterdam brengt gezelligheid en veel bezienswaardigheden met zich mee. Bij onze bedrijfsuitjes in Amsterdam is teambuilding een belangrijke aspect, het moet gestroomlijnd lopen en het moet culinair ook niets te wensen over laten. Organisatiebureau Het EvenementenTeam organiseert al meer dan 25 jaar de beste bedrijfsuitjes, spelprogramma’s, workshops en comedyshows. In hoofdstad Amsterdam hebben veel kennis opgebouwd met het organiseren van uitmuntende bedrijfsuitjes en personeelsfeesten voor vele organisaties. Van personeelsuitjes voor kleine groepen van afdelingsuitjes tot bedrijfsuitjes grote groepen met dagvullende programma’s met hotelovernachting, alles kunnen wij in werking stellen om er een voortreffelijk bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren voor uw bedrijf.

BEDRIJFSUITJE AMSTERDAM | PERSONEELSUITJE AMSTERDAM | TEAMUITJE AMSTERDAM| AFDELINGSUITJE AMSTERDAM | BEDRIJFSFEEST AMSTERDAM|PERSONEELSFEEST AMSTERDAM

De hoofdstad Amsterdam biedt een geweldige variëteit aan activiteiten, bij uitstek geschikt voor uw afdelingsuitje of personeelsuitje. De schilderachtige grachtengordel is de belangrijkste toeristische attractie. Wat dacht u van een rondvaart, al dan niet gecombineerd met een lunch, borrel of diner? Daarna kunt u een bezoek brengen aan de Heineken Experience of wegdromen bij Gassan Diamonds onder het genot van een glas Champagne. En als u, na een sportieve activiteit naar keuze, toe bent aan verkoeling, dan sluiten we uw bedrijfsuitje af met een borrel in de Xtracold Ice bar Amsterdam. Uw bedrijfsuitje kunt combineren met een leuke workshop of een enerverende spelprogramma. Een personeelsuitje om nooit te vergeten.

Top 4 activiteiten voor bedrijfsuitjes Amsterdam:

  • Workshop Stand up Comedy zingen
  • Polaroid Action Spelprogramma
  • Bezoek aan de Heineken Experience
  • Rondvaart en rondleiding in Gassan Diamond

Deze activiteiten in Amsterdam zijn slechts een greep uit het scala aan mogelijkheden dat Hèt EvenementenTeam u te bieden heeft qua bedrijfsuitjes en personeelsuitjes. Informeer naar de mogelijkheden. Voor een volledig verzorgde bedrijfsuitje met een smakelijke lunch, borrel en diner die worden opgevuld met teambuildings activiteiten zoals spelprogramma’s en workshops. Ook qua bezienswaardigheden laat Amsterdam niets te wensen over. Wat dacht u een rondleiding door de Wallen of de Jordaan? Of wilt u een museum bezoeken zoals het Rijksmuseum of wilt u toch een spannende actieve citygame in uw bedrijfsuitje verwerkt hebben?

BEDRIJFSUITJES AMSTERDAM | PERSONEELSUITJES AMSTERDAM | TEAMUITJES AMSTERDAM| AFDELINGSUITJES AMSTERDAM | BEDRIJFSFEESTEN AMSTERDAM|PERSONEELSFEESTEN AMSTERDAM

De medewerkers van Hèt EvenementenTeam staan graag voor u klaar! Bekijk het volledig overzicht op de website van Het EvenementenTeam, bel naar 085-25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Voor alle bedrijfsuitjes Amsterdam geldt een minimale deelname van 20 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu