Url:
Ontdek Amsterdam - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ontdek Amsterdam

Ontdek Amsterdam; een bijzonder uitje door het centrum van onze hoofdstad! Weet u aan de hand van een fotocollage als eerste team de finish te bereiken?

Na dit leuke spelprogramma kunt u even bijkomen tijdens een rondvaart over de prachtige grachten van Amsterdam. Als u weer helemaal ontspannen bent brengen we een bezoek aan het spannendste spookhuis van Amsterdam voor een avontuurlijke tocht!

Fotopuzzeltocht

Vandaag begint uw bedrijfsuitje met het verkennen van Amsterdam op een spannende manier. U krijgt namelijk niet zomaar een routebeschrijving mee, maar een fotocollage. Het wordt een echte uitdaging om de stad te leren kennen. Op de foto ziet u een herkenbaar deel van Amsterdam met daarbij een pijl die aangeeft in welke richting u dient te lopen. Als u de fotoroute volgt, wordt u langs de mooiste en leukste plekken van de stad geleid. Degene die het eerst over de finish is, én de meeste antwoorden juist heeft beantwoord, gaat met de hoofdprijs naar huis!

Rondvaart

Na deze puzzeltocht kunt u lekker uitrusten op de rondvaartboot. Nu kunt u Amsterdam eens bekijken vanaf de waterkant. Lekker knus met z’n allen op de boot komt u langs de mooiste plekjes in Amsterdam. Het VOC schip, het IJ, de havens, de Amstel en uiteraard de grachten worden gepasseerd tijdens de rondvaart.

Bezoek aan Amsterdam Dungeons

Bent u klaar voor spanning en sensatie? The Amsterdam Dungeon brengt 500 jaar duistere geschiedenis in één huiveringwekkende belevenis tot leven! Overleeft u tijdens deze 80 minuten durende spannende rit, de verschrikkelijke pest of ontdekt u het duistere geheim van de grote schilder Rembrandt?

Ontdek Amsterdam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Ontdek Amsterdam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Amsterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu