Url:
Running dinner Amsterdam - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Running dinner Amsterdam

Running dinner Amsterdam; een culinaire experience in hartje Amsterdam!

In samenwerking met de leukste restaurants van Amsterdam organiseren wij voor u een Running diner door Amsterdam! Een buitengewoon smakelijke stadstocht waarbij u onderweg geniet van de culinaire hoogstandjes die de stad te bieden heeft.

Running dinner Amsterdam

Het Running dinner in Amsterdam is een smaakvolle en gezellige manier om de prachtige stad goed te verkennen. Gedurende de tocht maakt u kennis met drie verschillende restaurants waar u geniet van het voor-, hoofd- en nagerecht.

Tip: dit arrangement is ook mogelijk als Running lunch Amsterdam. Bij de Running lunch geniet u van de heerlijkste lunchgerechten bij drie typisch Amsterdamse lunchrooms.

Running dinner Amsterdam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Running dinner Amsterdam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Amsterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu