Url:
Smartlappen Experience Amsterdam - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Smartlappen Experience Amsterdam

Smartlappen Experience Amsterdam; Een unieke Smartlappen Experience in Amsterdam beleven? Kies dan voor dit programma.

Onder leiding van professionele gidsen maakt u een stadswandeling door de Jordaan, waarbij een workshop smartlappen zingen in een typisch Amsterdams café niet zal ontbreken!

Stadswandeling door de Jordaan

U begint uw bedrijfsuitje in Amsterdam met een verfrissende stadswandeling door de fraaiste plekjes van de Jordaan. Een professionele gids leidt u langs de lieflijke hofjes, beeldige grachten en de gezelligste kroegen. In een typisch Jordaanse kroeg wordt u naar binnen geleid en kunt u rustig bijkomen.

Workshop smartlappen zingen

Met een lekker drankje in de ene hand en een boekje met songteksten in de andere hand leert u smartlappen zingen op typisch Amsterdamse wijze. Zing uit volle borst mee met uw favorieten artiesten. Wilt u iets nieuws en anders zingen? Schrijf dan uw eigen smartlap!

Borrel

Deze gezellige workshop wordt afgesloten met een lekker drankje en een hapje waarbij u nog even kunt nazingen en praten.

Diner

Heeft iedereen zijn glazen leeg en jassen weer aan? Dan gaan we gezellig verder naar een typisch Amsterdams café in het hartje van Amsterdam! Geniet samen met uw collega’s van een heerlijk diner als perfecte afsluiter van de dag!

Smartlappen Experience Amsterdam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Smartlappen Experience Amsterdam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Amsterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu