Url:
Sportief Amsterdam - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Sportief Amsterdam

Sportief Amsterdam; de manier om Amsterdam in sportief opzicht te ontdekken! Tijdens een rondleiding door de Amsterdam ArenA komt u op plekken in het stadion waar u normaal gesproken nooit zult komen!

Na een uitgebreide lunch maken we een gezellige fietstocht door het centrum van Amsterdam. De gids zal uitgebreid vertellen over de bijzondere bezienswaardigheden die u onderweg tegen zult komen.

Rondleiding door de Amsterdam ArenA

Dit bedrijfsuitje begint bij de fantastische Amsterdam ArenA! Hier wordt u hartelijk ontvangen door onze hostess die u de gehele dag zal begeleiden. In de Amsterdam ArenA kunt u het ultieme Ajax-gevoel beleven met de World of Ajax tour en een gezellige bijbehorende gids die u alles zult vertellen over het stadion.

Lunch

In een typisch gezellig Amsterdams café geniet u samen met uw collega’s van een heerlijk uitgebreide lunch. Eet en drink vooral genoeg want voor de volgende activiteit heeft u uw energie wel nodig.

Fietstour door Amsterdam

Nadat alle buikjes weer lekker vol zitten, wordt u meegenomen door onze ervaren stadsgidsen. Samen gaan jullie fietsen door het prachtige centrum van Amsterdam. Jullie worden geleid over de Dam, door de Jordaan en langs de prachtige pittoreske grachten. Tijdens deze fietstour worden alle historische verhalen en leuke weetjes verteld. Het is ook mogelijk om onderweg een van de vele musea aan te doen.

Sportief Amsterdam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Sportief Amsterdam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Amsterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu