Url:
Heineken Experience Amsterdam - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Heineken Experience Amsterdam

De Heineken Experience is gevestigd in de oorspronkelijke Heineken brouwerij in Amsterdam. Vanuit historisch perspectief een van de meest indrukwekkende industriële gebouwen van Nederland.

De twee belangrijkste onderdelen van dit complex vertegenwoordigen samen twee eeuwen geschiedenis: het oorspronkelijk gebouw stamt uit 1867 en de moderne brouwerij uit 1930 (het bleef in gebruik tot 1988). In deze unieke omgeving komen de rijke geschiedenis en traditie van het brouwen op een onvergetelijke manier tot leven. Even indrukwekkend is het verhaal van de bijzondere mensen die dit bedrijf tot ’s werelds meest internationale brouwerij hebben gemaakt.

Tijdens een zeer interactieve tocht door de Heineken Experience komt u alles te weten over de geschiedenis, brouwprocessen en u kunt meespelen in uw eigen reclames. Natuurlijk is er ook tijd genoeg om te genieten van een heerlijk Heineken biertje (inbegrepen tijdens uw bezoek).

Stel zelf uw personeelsdag in Amsterdam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu