Url:
Mannen tegen de vrouwen - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Mannen tegen de vrouwen

Mannen tegen de vrouwen Amsterdam; de spanningen lopen hoog op tijdens het spel. Bij aankomst wordt u ontvangen door de spelleiders, waarna er een gedetailleerde speluitleg komt. Tijdens het spelprogramma mannen tegen de vrouw Amsterdam worden allereerst de teams verdeeld, natuurlijk in een mannen- en een vrouwenteam.

De spanning en de vooroordelen over beide sekse stijgen. Wie maken er de meeste woorden in een letterpak? Of wie beeld er het best een songtekst uit, de mannen of de vrouwen? Tussen de opdrachten door zullen er ook nog enkele quizvragen naar voren komen, waardoor de strijd tussen de mannen en de vrouwen alleen maar heftiger wordt. Beide teams zullen zich moeten verdiepen in het andere geslacht om te winnen. Maak uw bedrijfsuitje in Amsterdam compleet met dit enerverende spelprogramma.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal

Mannen tegen de vrouwen combineren?

Maak uw bedrijfsuitje in Amsterdam compleet door het stadsspel mannen tegen de vrouwen te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Amsterdam. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu