Url:
Ik hou van Holland Amsterdam - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ik hou van Holland Amsterdam

Ik hou van Holland Amsterdam; terwijl u heerlijk geniet van een uitgebreid diner wordt u getest op uw kennis over Nederland en onze hoofdstad Amsterdam. U begint de avond met het verzinnen van een groepsnaam en een oer Hollandse strijdkreet.

Daarna begint de eerste vragenronde. Hoe staan Nederlanders in het buitenland bekend? Hoeveel wiet gebruikt de gemiddelde Nederlander? De inhoudelijke vragen over Nederland en Amsterdam zijn humoristisch samengesteld. Alles komt naar voren tijdens Ik hou van Holland Amsterdam: competitie, samenwerking, zang en maffe vragen.

Tijdens de tweede ronde komen de zangkunsten van uw collega’s aanbod. Wie kan het best de liedjes afmaken en meezingen? Tijdens de laatste ronde wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van ik hou van Holland Amsterdam.

Tussen de verschillende rondes van Ik hou van Holland door kunt u genieten van een heerlijk drie gangen diner en bijkletsen met uw collega’s.

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Amsterdam compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu