Url:
Informatie - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Themafeesten Amsterdam

Themafeesten Amsterdam; een garantie voor een spetterende avond!

Wat te denken van een swingende Disco Inferno Party, Latin Spirit Party of onze Amsterdamse Smartlappen avond! Onze themafeesten staan garant voor een geslaagde avond! Ook erg populair is de Swinging Night. Artiesten verzorgen een interactieve avond, waarbij uw gasten zelf de nummers kunnen aanvragen! Wil er iemand een nummer meezingen? Dat is natuurlijk geen probleem!

Themafeesten Amsterdam

Hèt EvenementenTeam organiseert al sinds 1997 de meest originele themafeesten in Amsterdam op de beste locaties! Wij verzorgen graag uw complete feest. Een warm ontvangst, spectaculair entertainment, voortreffelijk eten en natuurlijk professionele begeleiding op de avond zelf! U hoeft zelf nergens aan te denken! In het menu links ziet u een aantal leuke voorbeelden van onze themafeesten. Heeft u zelf wensen of ideeën? Wij luisteren hier graag naar om samen een onvergetelijke avond voor u te organiseren.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu