Url:
Latin Spirit Party Amsterdam - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Latin Spirit Party Amsterdam

Latin Spirit Party Amsterdam; een tropische feestavond vol met entertainment! U wordt ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail en een spetterend optreden van onze brassband. Daarna kunt u genieten van een uitgebreid dinerbuffet. De DJ zal zorgen voor de nodige achtergrondmuziek.

Na het buffet is het tijd voor een demonstratie Salsa dansen van de beste Salsadansers van Nederland. Het is niet de bedoeling dat u alleen kijkt, na de demonstratie wordt er namelijk een workshop Salsa en Merengue gegeven die wordt afgesloten met een kleine danswedstrijd. Na de prijsuitreiking kunt u op eigen gelegenheid gezellig naborrelen of uw salsamoves laten zien op de dansvloer.

Later op de avond volgt nog een swingende sambashow, verzorgt door onze Braziliaanse showdanseressen. Na deze interactieve show is het tijd voor de Limbo vuurshow, waarbij het publiek wordt uitgenodigd zelf deel te nemen. Welke collega komt het laagst onder de lat door?

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Amsterdam compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu