Url:
Moorddiner Amsterdam - Amsterdam-Team

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Moorddiner Amsterdam

Moorddiner Amsterdam; u en uw collega’s zullen in teams een mysterieuze moord op moeten lossen. U bevindt zich in de 18e eeuw. Een familie van Adel, hooggeplaatste gasten en het bedienend personeel wordt aan u voorgesteld.

Na verwelkoming door de kamerheer ontrafelt de bloederige intrige zich. Er is iemand vermoord en de dader is de hele avond al op vrije voeten! Het is een af- en aanloop van diverse acteurs, die aan elke tafel hun verhaal doen en belevingen vertellen. Zij zullen ook u ondervragen, want wat is uw alibi? Dialogen, ruzies en onthullingen volgen elkaar in snel tempo op. U wordt uitgenodigd om uw bevindingen met iedereen te delen, waarna uiteindelijk de dader wordt veroordeeld!

Aan het einde van het heerlijke diner volgt de prijsuitreiking en wordt het beste speurdersteam gehuldigd! Ons moorddiner in Amsterdam is avondvullend en leuk als teambuildingsuitje!

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Amsterdam compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu